Individuele en duotrainingen

Vind jij het fijner om individueel getraind te worden, in plaats van in een groep? Of wil je nog sneller meer resultaat boeken? Wij zouden het tof vinden jou individueel te trainen!

Wil je liever niet helemaal alleen trainen, of wil je graag de kosten delen: dan is het ook mogelijk om je samen met een vriend(in), neef/nicht of iemand anders aan te melden voor duotrainingen. Niveau en leeftijd mag verschillen: we zullen je stimuleren om ook te leren van elkaar.


Inhoud trainingen

Samen met jou gaan we aan de slag om te kijken waarin je je verder wilt ontwikkelen. Dit doen we door een persoonlijk plan met jou en eventueel met je ouder(s) op te stellen, waaruit op maat gemaakte oefeningen komen, waarmee de proftrainer jou gaat helpen je doelen te behalen.

Deze doelen kunnen liggen in traptechniek en passen, schijn- en passeerbewegingen, richtingsveranderingen, verdedigen, afwerking, conditie en bijvoorbeeld voetenwerk.

 

De protrainer zal snel genoeg zien waar ook je sterke punten liggen, zodat ook daar verder op getraind kan worden. We trainen doorgaans standaard op tweebenigheid, omdat is gebleken dat hier veel voordeel bij te behalen is in wedstrijden. Verder zullen standaard motoriek, behendigheid en een stukje fysieke kracht in de oefeningen voorkomen.

 

Gedurende de trainingen bekijken we of het werken met videoanalyse handig zou kunnen zijn om je vooruitgang te evalueren.

Wie traint jou?

De individuele trainingen worden gegeven door protrainer Marinho Letemahulu, voormalig zaalvoetbalinternational. Hij trainde zijn jeugdjaren bij PSV en NEC. "Naast het geven van techniektraining  zit mijn kracht ook in het geven van zelfvertrouwen door de sterkte punten van elk spelertje naar boven te halen en het enthousiasmeren en motiveren van elk kind..." Lees hier meer over Marinho.


Wat kost het?

  • We geven de individuele trainingen voor jou als jij tussen de 4 en16 jaar bent.
  • Er zijn verschillende pakketten af te nemen:

8 trainingen: 1 persoon €35,-/training

2 personen €50,-/training 

20 trainingen:  1 persoon 30,-/training

2 personen €45,-/training 

  • Datum en tijd zijn in overleg af te stemmen. Om vooruitgang te boeken zouden we je aanraden om minimaal 1 keer in de week te trainen.