Haal meer uit jezelf met de masterclasses!

De masterclasses op zondag 22 augustus 2021 organiseren we voor JOU als jij:

# het tof vindt te voetballen;

# meer uit jezelf wilt halen;

# tussen de 6 en 14 jaar bent;

# getraind wilt worden door ervaren en enthousiaste protrainers;

# het gaaf vindt dat er SCOUTS van BVO's aanwezig zijn;

# het leuk vindt om misschien wel jouw voetbalmoves terug te zien op film (opgenomen door drones!!!).


Meer weten?

De Masterclasstrainingen worden op zondag 22 augustus 2021 gegeven op de velden van SV Babberich (gemeente Zevenaar). De voetbaltrainingen worden gegeven door ervaren trainers, die het belangrijk vinden dat kinderen op een positieve en enthousiaste manier worden gestimuleerd om meer uit zichzelf te halen. De trainingen duren 120 minuten. Er zijn scouts van BVO's uit Gelderland, Noord Brabant en Limburg aanwezig. Door de medewerking van sponsoren bedraagt deelname slechts €17,50 per aanmelding. We steunen met de opbrengst het goede doel van Maluku United.


Steun voor Maluku United

Sporten op de Molukken (in Indonesië) wordt niet actief ondersteund door de overheid en is er weinig aanbod in sportvoorziening. WeLoveVoetbal steunt daarom Maluku United, die i.s.m. Stichting Sekolah Sepak Bola Belanda zorgt dat voetballen voor de jeugd toegankelijker wordt. Zij geven hen zelfs de kans zich te ontwikkelen tot professionele spelers. Dit zullen zij doen op hun eigen te bouwen sportcomplex, waar kinderen ook worden voorzien van huisvesting en scholing. Zo krijgt ieder kind de gelegenheid om te bouwen aan een toekomst. Meehelpen met het bouwen aan dit sportcomplex door te doneren? Ga naar de website www.maluku-united.com


Molukse markt met live muziek

Wat heerlijk dat we weer de vrijheden genieten om ouders en andere belangstellenden te laten kijken! SV Babberich viert het dan ook meteen met een Pasar erbij: een Molukse/Indische markt gecombineerd met een amusementsprogramma. Elke ingeschreven voetballende kanjer kan 2 personen gratis mee naar binnen nemen. Neem je meer mensen mee? Opa’s, oma’s, tantes, ooms, vrienden, vriendinnen: ze zijn allemaal welkom voor een gezellig samenzijn met Molukse hapjes en live muziek. De toegang voor de masterclasses en de pasar bedraagt slechts €5,- per persoon. Kids < 12 jaar betalen €3,- toegang. De opbrengst gaat naar Maluku United.