Trainingssessies

WeLoveVoetbal. En wij denken dat jij net zoveel van voetbal houdt als wij. Je kijkt tenslotte niet voor niets op deze site! Waarschijnlijk train je al bij een voetbalclub, of vind je het heerlijk om op straat te voetballen. Dat vind je niet genoeg: je wilt vaker protrainen en je wilt jezelf of sommige skills verbeteren. Bij ons ben je aan het goede adres.

 

We gaan samen met jou aan de slag om binnen sessies van 8 wekelijkse trainingen je skills verder te ontwikkelen. We luisteren naar wat jij wilt verbeteren en dat verwerken we in de trainingen. Met jouw enthousiasme en motivatie, kunnen we daarbij samen plezier maken: iets dat we erg belangrijk vinden willen we samen iets bereiken. Je moet je veilig voelen binnen onze trainingen en het gevoel hebben dat je alles kunt geven. We delen je in met trainingsgenootjes van hetzelfde en van ander niveau, zodat we je kunnen uitdagen om ook van elkaar te leren. Onze peilers: Techniek, Ontwikkeling, Vertrouwen, Plezier, Passie en Lef!

 

We vinden dat er hoge eisen gesteld mogen worden aan de trainers; zij geven immers het voorbeeld. Daarom zijn de oprichters Jeffrey Leiwakabessy (oud-NEC-speler) en Marinho Letemahulu (oud-zaalvoetbal international) degenen die jou de trainingen geven samen met andere profspelers. Ook verleent af en toe een special guest zijn medewerking! 

*** In verband met zijn trainerswerkzaamheden bij de o15-1 bij de jeugd van NEC, geeft Jeffrey minder trainingen bij WeLoveVoetbal.

Inhoud trainingen

In elke cursus komen basisvaardigheden, traptechniek, verschillende schijn- en passeerbewegingen, richtingsveranderingen en snel voetenwerk aan bod. Jij wilt tenslotte baas zijn over de bal en bepalen wat er met de bal gebeurt. Daarom vinden we het belangrijk dat we weten wat jouw persoonlijke leerdoel is, zodat we dit kunnen meenemen in de trainingen. Gedurende de trainingssessies hebben we het daar met je over, zodat we daar samen aan kunnen werken.

Wie zijn we?

Je trainers: Jeffrey Leiwakabessy, ex-profvoetballer bij NEC met Championsleague en Bundesliga ervaring en Marinho Letemahulu, ex-zaalvoetbalinternational met eredivisie ervaring in België en Nederland. Wij weten uit ervaring en als vaders van voetballende zoons, dat voetbal op heel jonge leeftijd een belangrijke basis kan leggen voor je verdere ... Lees meer...

Wat kost het?

  • De trainingscursus bevat acht trainingen in acht weken. 
  • De trainingen duren maximaal 75 minuten.
  • We geven de trainingen op verschillende locaties en doorgaans op vrijdagavonden en zondagochtenden, maar ook regelmatig op de donderdagmiddagen. Kijk op pagina 'Inschrijven' waar en wanneer we de sessies op dit moment aanbieden.
  • Trainingskleding wordt in bruikleen beschikbaar gesteld. De kleding is ook te koop.
  • Voor kids van 6 t/m 14 jaar. (Klik hier voor het aanbod voor 4- en 5- jarigen)
  • Kosten bedragen €130,- per kind. 2e en 3e aanmelding in een gezin €115,-. Er is tot 25% korting wanneer je je voor een heel seizoen aanmeldt. 

 

Vraag je ouders of je mee mag trainen en schrijf je in!