Sinds 2020 geeft WeLoveVoetbal trainingen aan jeugdspelers in opdracht van verenigingen om een goede, technische voetbalbasis te starten in de onderbouw. Dit doet zij in samenwerking met de trainers en stagiairs van de clubs.

 

Zou WeLoveVoetbal ook iets voor jouw vereniging kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Samenwerking Siol Cuijk

“Eind vorig seizoen zijn we in gesprek gegaan met de trainers waarin vanuit de TC gevraagd is waar men behoeften aan heeft. In plaats van oefeningen op papier aan alle trainers te geven, zijn wij de samenwerking met Marinho gestart en creëren wij hiermee het ’train de trainer’-principe! Het is belangrijk om met een goede technische voetbalbasis te starten in de onderbouw, daarom is deze samenwerking van belang en zorgt ervoor dat kinderen veel plezier en technische vaardigheden leren waar ze hun hele leven hun voordeel mee doen. Vaak zie je bij clubs dat de aandacht alleen naar de selectie teams gaat of naar de bovenbouw. SIOL richt met deze samenwerking juist op de onderbouw”, aldus Bob Thomassen, lid van de technische commissie van SIOL."

Lees hier het hele artikel. (Maasdriehoek 28-09-2020)


Samenwerking EGS'20 Grave

"Het bestuur van EGS'20 is blij te kunnen meedelen dat er een samenwerking is overeengekomen met Marinho Letemahulu van Voetbalschool WeLoveVoetbal. De voetbalschool zal gedurende minimaal 20 en maximaal 25 weken wekelijks een voetbaltraining verzorgen voor de jeugd van EGS'20 van O7 t/m O11 jaar. Deze voetbaltraining zal gegeven worden op maandagmiddag tussen 14:00 en 18:00 in 3 groepen van max. 40 kinderen."

Lees hier het hele artikel (EGS'20 23 augustus 2021)Locaties

  • Sportpark de Maasvallei - Bovensteweg 61 te Mook
  • Sportpark de Kranenhof - Stoottroepenweg 2a Escharen/Grave
  • Sportpark de Groenendijkse Kampen - Sportlaan 3 Cuijk

Samenwerkende verenigingen

Interesse in sponsoring? Neem dan gerust contact met ons op!

Deel deze pagina op je social media!


WeLoveVoetbal by Marinho

info@welovevoetbal.nl 

KvK-nummer: 71872442

BTW-nummer: NL0054424780.B01

IBAN-nummer: NL32INGB0008134543