Vind jij het fijner om privé getraind te worden, in plaats van in een groep? Of wil je nog sneller meer resultaat boeken? Wij zouden het tof vinden jou privé te trainen!

Wil je liever niet helemaal alleen trainen, of wil je graag de kosten delen: dan is het ook mogelijk om je samen met een vriend(in), neef/nicht of iemand anders aan te melden voor duotrainingen. Niveau en leeftijd mag verschillen: we zullen je stimuleren om ook te leren van elkaar.

Inhoud trainingen

Samen met jou gaan we aan de slag om te kijken waarin je je verder wilt ontwikkelen. Dit doen we door een persoonlijk plan met jou en eventueel met je ouder(s) op te stellen, waaruit op maat gemaakte oefeningen komen, waarmee de proftrainer jou gaat helpen je doelen te behalen.

Deze doelen kunnen liggen in traptechniek en passen, schijn- en passeerbewegingen, richtingsveranderingen, verdedigen, afwerking, conditie en bijvoorbeeld voetenwerk.

 

De protrainer zal snel genoeg zien waar ook je sterke punten liggen, zodat ook daar verder op getraind kan worden. We trainen doorgaans standaard op tweebenigheid, omdat is gebleken dat hier veel voordeel bij te behalen is in wedstrijden. Verder zullen standaard motoriek, behendigheid en een stukje fysieke  en mentale kracht in de oefeningen voorkomen.

 

 

Gedurende de trainingen bekijken we of het werken met videoanalyse handig zou kunnen zijn om je vooruitgang te evalueren.

Good to know

  • Datum en tijd zijn in overleg af te stemmen. Om vooruitgang te boeken zouden we je aanraden om minimaal 1 keer in de week te trainen.

Locaties

  • Sportpark de Maasvallei - Bovensteweg 61 te Mook
  • Sportpark de Kranenhof - Stoottroepenweg 2a Escharen/Grave
  • Sportpark de Groenendijkse Kampen - Sportlaan 1 en 3 Cuijk
  • Sportpark de Kogelberg - Dennendijk 12 Langenboom
  • Sportpark Veldzicht - Liesmortel 46 Sint Agatha
  • Sportpark 't Heerenland - Van Maanenstraat 1 Opheusden
  • Sportpark de Kwik - Hoevensestraat 1 Wanroij

Samenwerkende verenigingen

Partners

Interesse in sponsoring? Neem dan gerust contact met ons op!

Deel deze pagina op je social media!


WeLoveVoetbal by Marinho

info@welovevoetbal.nl 

KvK-nummer: 71872442

BTW-nummer: NL0054424780.B01

IBAN-nummer: NL32INGB0008134543