Voetbal jij bij een BVO, of ben je daarvoor uitgenodigd dit seizoen? Kom dan trainen bij de elitesessies. Door deze extra trainingen kunnen we je meehelpen nét het verschil maken. Je werkt er individueel aan je techniek en andere voetbalaspecten waarin jij beter wilt worden. Én je traint samen met de anderen aan het op niveau houden van je skills!

 

De elitetrainingen zijn er voor kids van 7 t/m 14.

 De Elite Pro is er vanaf 15 jaar.

Waarom nog meer trainen?

"Nóg meer trainen?" horen we je denken... Sommigen van jullie trainen al drie of zelfs vier keer in de week. Waarom willen wij dan met jullie aan de slag? Als oud-jeugdspeler bij PSV en NEC met zoons die bij BVO's hebben gevoetbald, weet Marinho (protrainer en oprichter van WeLoveVoetbal) maar al te goed dat verwachtingen hoog liggen. Hoewel er steeds meer gewerkt wordt aan een drukvrij voetbalklimaat voor de jeugd, ontkom je niet aan de term 'afvallen', de wens gescout te worden en dus aan presteren. Bij WeLoveVoetbal kunnen we jou helpen om hopelijk nét dat beetje extra te kunnen geven, waardoor jij het verschil maakt tussen alle andere talenten om je heen. We werken aan wat jij wilt verbeteren, waaraan je BVO aangeeft dat winst te behalen valt, maar ook waaraan wij denken dat jij je verder in kunt ontwikkelen. En uiteraard houden we de overige voetbalaspecten op niveau. Dit doen we met focus, in serieuze trainingen, maar met ruimte voor plezier en af en toe een lolletje.

 

Waarom een aparte elitesessie?

Vanuit onze reguliere sessies zien we keer op keer kids zich ontwikkelen op eigen niveau. Ze leveren topprestaties! Verbetering in techniek, in lef, in meer zelfvertrouwen, in snelheid van voetenwerk, in motoriek, in balcontrole en ga maar door. Dit uit zich onder andere in betere prestaties tijdens wedstrijden en soms in doorstromen naar een hoger team binnen de eigen club of naar een club op hoofdklasseniveau. Sommigen mogen zelfs trainen bij een BVO. En daar houdt de ontwikkeling natuurlijk niet op. Maar de vraag in trainingsstijl verandert wél. Voor deze kids zijn er de WeLoveVoetbal Elitesessies. Waarbij wij je meehelpen om de aansluiting te vinden en net dat beetje verschil te kunnen maken!

 


Locaties

  • Sportpark de Maasvallei - Bovensteweg 61 te Mook
  • Sportpark de Kranenhof - Stoottroepenweg 2a Escharen/Grave
  • Sportpark de Groenendijkse Kampen - Sportlaan 1 en 3 Cuijk
  • Sportpark de Kogelberg - Dennendijk 12 Langenboom
  • Sportpark Veldzicht - Liesmortel 46 Sint Agatha
  • Sportpark 't Heerenland - Van Maanenstraat 1 Opheusden
  • Sportpark de Kwik - Hoevensestraat 1 Wanroij

Samenwerkende verenigingen

Partners

Interesse in sponsoring? Neem dan gerust contact met ons op!

Deel deze pagina op je social media!


WeLoveVoetbal by Marinho

info@welovevoetbal.nl 

KvK-nummer: 71872442

BTW-nummer: NL0054424780.B01

IBAN-nummer: NL32INGB0008134543