"Teamwork makes a dream work"

Jeffrey Leiwakabessy en Marinho Letemahulu, ofwel Leiwa&Lete, mogen leunen op een team achter de schermen en werken samen met hulptrainers bij open dagen en special guests bij trainingen. Maak kennis met team WeLoveVoetbal.

Achter de schermen

Michelle bij WeLoveVoetbal
Michelle bij WeLoveVoetbal

Michelle Leiwakabessy

back & front office

Marsha bij WeLoveVoetbal
Marsha bij WeLoveVoetbal

Marsha Laijan

back & front office


Special guests

Wie wordt de volgende special guest?

 

 

 

 


Willem Letemahulu

Willem heeft in de jaren '80 als profvoetballer in Frankrijk gevoetbald bij Stade Brest, EA Guingamp, Valence en FC Lorient. Ook in Nederland was hij actief bij onder meer NEC en RKC. Momenteel is hij voetbalcoach in het amateurvoetbal.

Wij zijn zeer trots en blij dat hij onze supertalentjes heeft getraind en ook de kanjers vonden het te gek

Jay-Roy Grot

Vanaf de zomer van 2015 maakt deze lange aanvaller deel uit van de eerste selectie van NEC. Vanaf zijn 10e heeft Jay-Roy de hele jeugdopleiding van NEC doorlopen en kwam hij in de nationale elftallen onder 15, 16 en 17 jaar in actie.


Ali Messaoud

In februari 2017 was niemand minder dan Ali Messaoud bij ons op de training. Ali heeft onder andere gespeeld bij AZ Alkmaar en Willem II. Nu wordt Ali gehuurd van FC Vadoz (Liechtenstein) en heeft hij zijn minuten gemaakt bij NEC.

Joshua Smits

Joshua Smits begint op jonge leeftijd als veldspeler bij SV Astrantia uit Middelaar, maar besluit niet lang daarna met keepershandschoenen aan verder te gaan. Op zijn tiende maakt hij de overstap naar De Treffers in Groesbeek, waarna hij in 2011 naar N.E.C. verkast. Onder begeleiding van zijn jeugdidool Dennis Gentenaar ontwikkelt hij zich snel en krijgt hij in seizoen 2014-2015 de kans om zich te bewijzen als eerste keeper. En dat resulteert in een nieuwe verbintenis tot medio 2018.


Hulptrainers

Bij de open dag op 5 juli 2016 in Elst waren onze hulptrainers v.l.n.r.:

  • Sergio Souisa
  • Rory Salakory
  • Joel Roeffen
  • Rico Maatita
  • Raphael Letemahulu
  • Jamal Bouchalga

Jerino Lekatompessy heeft al meerdere keren als  hulptrainer bijgedragen. 

  

Jerino heeft veel ervaring in het trainen van kinderen. Zo heeft hij jarenlang de jeugd bij VVV Venlo getraind. Jerino werkt onder andere samen met Simon Tahamata (jeugd- en techniektrainer bij Ajax) en verzorgt regelmatig clinics in het buitenland, bijvoorbeeld in Nigeria.