Heb jij ook zo'n kleine van 4 of 5 jaar die niet van de voetbal af kan blijven en staat te popelen om meer te leren? Maar die helaas nog te jong is om ingeschreven te worden bij een voetbalclub? Of staat je kid in de regio wel ingeschreven, maar wil je nóg meer uit zijn/haar kunnen halen? 

Voor deze Bambino's geven wij speciale WeLoveVoetbal Bambino-trainingen.

 

Inhoud trainingen

'Hoe jonger je je kleine laat bewegen, hoe beter' is een veel uitgesproken gegeven. Naast dat het goed is voor het lichaam en voor de conditie, is het ook belangrijk voor de ontwikkeling van de hersenen.

 

We besteden met onze Bambinotrainingen van 45 minuten per keer aandacht aan basistechnieken van voetbal en bekijken per kind wat hij/zij verder aan kan en wil leren, of wat jij als ouder graag zou zien. 

Hierbij komen verschillende spelelementen aan bod waarbij taal en ruimtelijk inzicht worden gecombineerd. Denk aan het werken met links, rechts, boven, onder, waarbij ook het coordinatievermogen een boost krijgt. Dit doen we door onder andere te werken met de Compasstrainer(c) techniek. We werken verder aan de motorische ontwikkeling van de bambino. Behendigheid, reactiesnelheid, een stukje kracht en concentratievermogen worden getraind in leerzame én leuke oefeningen. Want plezier maken staat bij ons nog altijd bovenaan. Wanneer een kind plezier maakt, leert het sneller en zal het zich bovendien sneller veilig voelen, wat het zelfvertrouwen bevordert. 

  

 De gepassioneerde trainers van WeLoveVoetbal zorgen daarom voor een flinke dosis plezier en zorgen in de eerst plaats dat jouw kid zich veilig bij ons voelt, zodat we samen kunnen werken aan de (voetbal)ontwikkeling. Met aandacht voor ieder kind.

Good to know

  • De trainingen worden wekelijks gegeven en hebben een duur van plm. 45 minuten.
  • Op de inschrijfpagina staat aangegeven waar en wanneer de trainingen worden gegeven.
  • Afhankelijk van de grootte van de groep kan een nieuw Bambino'tje op elk moment instromen. We werken daarom met de Bambino-trainingskaart die is af te nemen in 8 en 20 trainingen, of in trainingen voor het hele seizoen. Hoewel we stimuleren om elke week te trainen, denken we met de trainings(strippen)kaart aan de behoefte te voldoen van ouders om makkelijker te kunnen bepalen om een keer een weekje over te slaan om welke reden dan ook.
  • Trainingskleding wordt binnenkort in bruikleen beschikbaar gesteld, of kan worden gekocht. De trainingskleding bestaat uit een trainingsjas, trainingsbroek, trainingsshirt met gratis bedrukking van naam en nummer, trainingsshort en voetbalsokken.
  • Voor kids van 4 en 5 jaar. (Klik hier voor het aanbod vanaf 6 jaar)
  • Proeftrainen is mogelijk! Besluit je om daarna niet verder te gaan, dan wordt het bedrag voor deze training apart in rekening gebracht.
  • Kosten: 8-strippen €95,- / 20-strippen €200,-)

Locaties

  • Sportpark de Maasvallei - Bovensteweg 61 te Mook
  • Sportpark de Kranenhof - Stoottroepenweg 2a Escharen/Grave
  • Sportpark de Groenendijkse Kampen - Sportlaan 3 Cuijk

Samenwerkende verenigingen

Interesse in sponsoring? Neem dan gerust contact met ons op!

Deel deze pagina op je social media!


WeLoveVoetbal by Marinho

info@welovevoetbal.nl 

KvK-nummer: 71872442

BTW-nummer: NL0054424780.B01

IBAN-nummer: NL32INGB0008134543